..merepek tu bagi aku sama macam muzik..

Saturday, October 30, 2010

Sampel Percuma Dari Nestle!

sila baca gaya aku dapat sampel mahal okes!



tah bila tah aku isi form kat Nestlé..
diorang kasi sampel minuman percuma kepada sesapa yang nak try minuman diorang..
kononnya da d upgrade kualiti dan keenakannya..

pada aku, aku apply bukanlah sebab aku nak rasa peng-upgradan tersebut..
mahupun ke-baharuan kualitinya..
aku cuma nak rasa je..
sebab aku xpenah rasa 1 perasa tu..
yang lagi dua aku da rasa..


well, aku saja la apply as it's FREE u ollz..
aku kan pantang dengan perkataan FREE..
xkesah la benda tu mahal ke, murah ke, atas dasar FREE, aku tetap suka..
aku xde la kecoh2 pasal sampel ni sebab aku yakin korang xberminat..
sebab aku je ada passion tentang barang2 free ni..


Nestle kasi 1 feedback form untuk d isi..
katanya form ke-500 yang sampai pada diorang, akan dapat beg FREE..
ye, FREE..
bukan beg mahal cuma beg kitar semula je..
tapi aku pon sayang bumi ni jugak..
be more greener okes..

anyway, thank you Nestlé
for the samples..
or should i say Nescafé..?
[teeheehee...]


 

4 comments:

  1. haha..cam pelik je pos2 kasi sampel minuman?
    baek2 ko minum tu marina hhahaa..

    ReplyDelete
  2. @-telordibasuh-: oit... aku tau machael ballack je nak guna2 kan aku.. ahahhha...

    ReplyDelete
  3. saya tak tengok kat sample tuu..saya geram tengok kucing tuu

    ReplyDelete
  4. @Abd.Rashid: kucen kesayangan saya.. tp da ilang.. sobsob.. :'(

    ReplyDelete

kalau anda komen, serta merta anda menjadi seorang yang cantik/hensem. percayalah..

Related Posts with Thumbnails